DESPRE ISTORIA

Romanian Property Awards

În 2022, Investing in Property a anunțat, în premieră absolută în România, dobândirea licenței International Property Awards. Cel mai important brand mondial de recunoaștere a Excelenței, Valorii și Inovației în Real-Estate la nivel mondial.

Primii Pași

Lion House, companie înființată în 2001, și-a propus încă de la început să devină principalul suport de comunicare strategică, marketing și apariții media pentru cele mai importante case de avocatură din țară. A deținut pe rând primele licențe acordate vreodată României de cele mai prestigioase publicații de business ale planetei, The Economist – Intelligent Life, Financial Times – Innovative Lawyers și The Times – Legal Innovation. Gândită ca o platformă integrată de comunicare, formată din vehicule media lideri indiscutabili de piață pe segmentele lor, LegalMarketing – portal consacrat avocaturii de business, Revista Română de Consultanță (9 apariții anuale), devenită apoi Legal Innovation, organizatoare a celor mai importante Gale consacrate business-ului de Legal din România, sub brandul Romanian Legal Awards.

Dezvoltarea grupului s-a accelerat în ultimii ani, odată cu parteneriatul de excelență cu Chambers, cel mai important director mondial de Legal, Legal Marketing fiind partener de 3 ori deja al Galei Chambers Europe Awards (2015, 2017 si 2022). În același timp, Legal Marketing devine partener cu cele mai importante site-uri de business și generaliste din România, unde branduiește secțiunile de Legal (Profit.ro, Hotnews, News.ro și începând de a 1 Noiembrie 2022 – Știrile Pro TV). Partenerii noștri din Legal sunt astăzi cele mai importante companii de avocatură românești, succesul lor fiind parte a succesului nostru și creând împreună omunitatea liderillor avocaturii naționale.

Real Estate

Încurajați de succesul platformei de Legal, am dezvoltat în urmă cu 5 ani prima platformă integrată de comunicare pentru companii din Real-Estate din România. Site-ul InvestinginProperty.ro devine rapid un reper de creștere a notorietății și expunerii celor mai mari dezvoltatori imobiliari din țară, fonduri de investiții, brokeri. Lui i se adaugă revista Investing in Property – marcă înregistrată pe teritoriul național din 2022 – și cele mai importante evenimente de premium networking din Real-Estate, care culminează o dată pe an cu Romanian Property Awards, Gala care adună aproape 200 de lideri, jucători-cheie, personalități din Real-Estate și domenii conexe (design interior, proiectare, arhitectură, notariat)

În 2022, Investing in Property a anunțat, în premieră absolută în România, dobândirea licenței International Property Awards. Cel mai important brand mondial de recunoaștere a Excelenței, Valorii și Inovației în Real-Estate la nivel mondial, înființat în 1994 la Londra de către Stuart Shield devine astfel cea mai importantă companie de publishing & awarness la nivel mondial reprezentată vreodată în România.

Pe 24 Noiembrie, Investing in Property anunță la Romanian Property Awards. în fața a 200 de Parteneri și a Fondatorului și CEO International Property Awards, Stuart Shield, lansarea platformei pe care vă aflați în acest moment și data deschiderii înscrierilor pe toate categoriile și secțiunile din listă.

Cea mai importantă resursă a business-ului nostru sunt Partenerii, pe care avem mândria să îi păstrăm alături încă de la prima ediție, pentru reprezentarea cărora în România, la Londra sau mai departe, în finala mondială International Property Awards ne vom dedica toată creativitatea, timpul, resursele umane și logistice.

#ComunitateaRealEState      #RomanianPropertyAwards      #VaMultumim

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

0
  0
  Dosarul de Inscriere
  Dosarul este golInapoi la Inscrieri

  Tipuri de Inscrieri

  Pentru înscrierea la Romanian Property Awards puteți alege din trei tipuri de înscrieri:

  STANDARD - 750€ + TVA
  Înregistrarea unei subcategorii pentru o companie (sau proiect).

  ENHANCED - 1400€ + TVA
  Înregistrarea unei subcategorii pentru o companie (sau proiect), inclusiv o reclama full-page in ediția print & digital a revistei Investing in Property.

  ENHANCED PLUS - 2500€ + TVA
  Înregistrarea unei subcategorii pentru o companie (sau proiect), inclusiv o reclama spread in ediția print & digital a revistei Investing in Property si un banner de 300x300 pixeli pe site-ul investinginproperty.ro pentru o perioada de 6 luni.

  Procedura de Înscriere

  Pentru înscrierea la Romanian Property Awards vă rugăm să parcurgeți atent următorii pași:

  1. Răsfoiți categoriile și subcategoriile
  La accesarea paginii de înregistrare veți fi întâmpinați de o listă cu categoriile de premii. Apăsați pe fiecare categorie pentru a vedea lista completă cu premiile eligibile pentru categoria respectivă.

  2. Alegeți tipul de înscriere pentru fiecare din premiile dorite și adăugați-le dosarului de înscriere.
  Când ați găsit premiul pentru care doriți să vă înscrieți, alegeți tipul de înscriere dorită și apăsați butonul "Adaugă in dosar". La apăsarea butonului, premiul va fi adăugat in Dosarul de Înscriere, împreună cu mențiunea tipului de înscriere ales. Se pot adăuga mai multe premii, cu diferite tipuri de înscrieri, in Dosarul de Înscriere.

  3. Finalizarea înscrierii
  După adăugarea tuturor premiilor dorite in Dosarul de Înscriere, continuați spre finalizarea înscrierii apăsând butonul "Finalizare". În pagina de finalizare, completați in siguranță datele cerute in formular (câmpurile obligatorii sunt marcate cu " * ") apoi apăsați butonul "Trimiteți Dosarul". Veți primi o notificare automată cu detaliile Dosarului de Înscriere, iar in cel mai scurt timp veți fi contactat de unul dintre consilierii noștri pentru a stabili detaliile pașilor următori pentru participarea la Romanian Property Awards.