• 00ZILE
  • 00ORE
  • 00MINUTE
  • 00SECUNDE

Romanian Property Awards

Vineri, 2 Iunie 2023, s-au închis oficial înscrierile pentru Romanian Property Awards 2022-2023.

Revenim în curând cu informații despre înscrierile pentru Romanian Property Awards 2024-2025. Premiile sunt deschise dezvoltatorilor imobiliari, constructorilor, administratorilor de proprietăți, brokerilor, agenților imobiliari, designerilor de interior, arhitecților, agențiilor de PR și publicitate.

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Tipuri de Inscrieri

Pentru înscrierea la Romanian Property Awards puteți alege din trei tipuri de înscrieri:

STANDARD - 750€ + TVA
Înregistrarea unei subcategorii pentru o companie (sau proiect).

ENHANCED - 1400€ + TVA
Înregistrarea unei subcategorii pentru o companie (sau proiect), inclusiv o reclama full-page in ediția print & digital a revistei Investing in Property.

ENHANCED PLUS - 2500€ + TVA
Înregistrarea unei subcategorii pentru o companie (sau proiect), inclusiv o reclama spread in ediția print & digital a revistei Investing in Property si un banner de 300x300 pixeli pe site-ul investinginproperty.ro pentru o perioada de 6 luni.

Procedura de Înscriere

Pentru înscrierea la Romanian Property Awards vă rugăm să parcurgeți atent următorii pași:

1. Răsfoiți categoriile și subcategoriile
La accesarea paginii de înregistrare veți fi întâmpinați de o listă cu categoriile de premii. Apăsați pe fiecare categorie pentru a vedea lista completă cu premiile eligibile pentru categoria respectivă.

2. Alegeți tipul de înscriere pentru fiecare din premiile dorite și adăugați-le dosarului de înscriere.
Când ați găsit premiul pentru care doriți să vă înscrieți, alegeți tipul de înscriere dorită și apăsați butonul "Adaugă in dosar". La apăsarea butonului, premiul va fi adăugat in Dosarul de Înscriere, împreună cu mențiunea tipului de înscriere ales. Se pot adăuga mai multe premii, cu diferite tipuri de înscrieri, in Dosarul de Înscriere.

3. Finalizarea înscrierii
După adăugarea tuturor premiilor dorite in Dosarul de Înscriere, continuați spre finalizarea înscrierii apăsând butonul "Finalizare". În pagina de finalizare, completați in siguranță datele cerute in formular (câmpurile obligatorii sunt marcate cu " * ") apoi apăsați butonul "Trimiteți Dosarul". Veți primi o notificare automată cu detaliile Dosarului de Înscriere, iar in cel mai scurt timp veți fi contactat de unul dintre consilierii noștri pentru a stabili detaliile pașilor următori pentru participarea la Romanian Property Awards.